40% vikariat i Lardal

Da vår kollega går ut i svangerskapspermisjon lyses det ut en 40% stilling som bibliotekar fra 1.november 2019- 30.juni 2020.

Søk på stillinger her: SØK

Lardal bibliotek ligger i Svarstad sentrum i tidligere Lardal kommune.  Biblioteket har åpent to dager i uken, hvorav en kveld, samt en lørdag i måneden. Det er ellers såkalt meråpentløsning fra 06-22 hver dag.

Arbeidsoppgaver:
  • Skrankevakter og daglig drift
  • Klassebesøk og formidling til barn
  • Ansvar for gjennomføring av arrangementer
  • Ansvar for gjennomføring av Etter skoletid og Endelig lørdag
  • Det må påregnes kvelds- og lørdagsvakter samt vakter ved hovedbiblioteket og avdelingen i Stavern ved behov.
Maskoter. Foto
Grev Sam Ling og hans venninne BokHild. Foto: Larvik bibliotek

Kvalifikasjoner
  • Bachelor i bibliotek- og informasjonsvitenskap, eller tilsvarende bibliotekfaglig kompetanse.
  • Relevant arbeidserfaring i henhold til oppgavene
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig
  • God kjennskap til biblioteksystemet Bibliofil
  • Personlig egnethet vektlegges
Personlige egenskaper
  • Trives med publikumsarbeid og å jobbe med barn
  • Arbeide selvstendig og ta ansvar for eget arbeidsområde
  • Ha gode samarbeidsevner
  • Være fleksibel
  • Trives med å stå foran et publikum
Vi tilbyr:
  • Lønn etter avtale/etter gjeldende tariffavtale
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Hytteforening for ansatte
  • Bedriftsidrettslag
  • Bedriftshelsetjeneste
  • Hyggelige og engasjerte kollegaer
Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår og og med de rettigheter og plikter som følger av overenskomster, reglementer og lover.Den kommunale arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke. Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste, selv om søkeren har bedt om anonymitet. Dette blir du i så fall varslet om. Søknad sendes elektronisk innen fristen via Webcruiter. Det er obligatorisk å legge ved relevante attester og vitnemål.