Arkiv for aktuelle saker

Sommerles 2018!

Sommerles startet i Vestfold, men er i år blitt nasjonal! Om kort tid starter sommerens kuleste lesekampanje! 🙂

Bølgen kulturhus. Foto: Larvik kommune.

Larvik Poesifestival

Gled deg til blant annet slam-poesi, poesivandring, utstilling, konserter, film og debatt under festivalen i Larvik 8.-10. juni.

Badeparken. Larvik bibliotek. Foto

Tivoli i Badeparken – begrenset parkering i perioden

Fra mandag 14.mai Kl. 20.00 til 21.mai (2.pinsedag) vil det rigges og være tivoli i Badeparken og på bibliotekets parkeringsplass. For å unngå trafikale konflikter, og skape trygge forhold for publikum til tivoliet, vil Dr. Holms vei bli stengt for biltrafikk mellom Badeparken og Dr. Holms vei nr. 1 i hele perioden. VIKTIG: Det […]

Biblioteksøk-plakat. Foto

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Bruk gjerne lenken på våre nettsider, og søk opp og bestill bøker til ditt bibliotek.

Biblioteket i Lardal. Innloggingspanel. Foto