Arkiv for aktuelle saker

To kvinner leser på lyrikkrommet. Foto

De nominerte til kritikerprisen

Nå er kritikerlaget klar med sine nominasjoner fra bokåret 2018.

Portrett. Johan B Mjønes. Foto

Johan B. Mjønes : en forfatter å merke seg

Johan B. Mjønes er en forfatter kanskje ikke så mange har hørt om men hans forfatterskap er verdt et bekjentskap.

UPrisen årets ungdomsbok 2019. Logo

Nominerte til Uprisen

Uprisen er ungdommenes egne kåring av den beste norske ungdomsboka utgitt inneværende år. Nå er listen over årets nominerte er klar.

bokhylle med bøker.foto

Bokåret 2019 – 500 år med trykte bøker i Norge

Lørdag 19.januar går startskuddet for Bokåret 2019, som markerer 500 år med trykte bøker i Norge. I et helt år feirer vi boka enda mer enn vanlig over hele landet.

Hovedarbeidsmiljøutvalget og biblioteksjefen. Foto

Larvik bibliotek har fått mangfoldprisen!

Larvik kommune deler ut Mangfoldprisen, og i år gikk prisen til Larvik bibliotek. Vi er veldig stolte!

Det flerspråklige bibliotek. Logo

Det flerspråklige bibliotek

Visste du at Vestfoldbibliotekene har tilgang til bøker på 69 ulike språk via Det flerspråklige bibliotek?

Julebokbingo. Grafikk

Julebokbingo for barn

Bli med på julebokbingo! Frist 4. januar.

Maskoten GrevLing roter. Foto.

GrevLing gleder seg til å møte 3.klassingene!

I januar ønsker vi alle 3.klassinger i Larvik kommune velkommen til biblioteket!

Programhefter. Foto.

Våren 2019

Vi gleder oss til vårprogrammet! Her presenterer vi kort hva vi har å by på våren 2019.

Larvik bibliotek. To kvinner sitter på en benk og leser. Foto

Kalde dager

Tirsdag og onsdag i uke 50 jobbes det med å utbedre ventilasjonsanlegget på hovedbiblioteket.

Vestfolds egen litteraturfestival 5.-11. november 2018

Nå inntar Litteraturuka Vestfold

Folkebibliotek, kulturhus og andre arenaer i alle deler av Vestfold fylles med litteraturarrangementer av høy kvalitet hele neste uke. Litteraturuka i Vestfold arrangeres for 21. gang fra 5. – 11. november.

kulturnatt i larvik 10 november 2018

Kulturnatt 2018

Lørdag 10. november er det kulturnatt i Larvik!