Arkiv for aktuelle saker

Elektrisk sykkel med oppbevaringsboks. Dekorert med PressReader-grafikk. Foto.

På sykkel i Vestfold

Vestfoldbibliotekene kommer til å rulle rundt i fylket på splitter nye el-sykler i sommer! ツ Sees vi på en Vestfold-strand?

GrevLing på sykkel. Person utkledd som grevling på sykkel med Sommerlesreklame. Foto

Sommerles er i gang, bli med!

Har du husket å melde deg på Sommerles?

Ratatosk. Sommerles. Grafikk. Foto.

Sommerles på øret

Sommerles skal være for alle! Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek har lest inn årets Sommerles-fortelling, slik at du kan høre den på Sommerles.no. Se klipp fra innspillingen her.

Dikt "Bli den du vil være, finn veien i deg selv, der er det hverken kortterminal eller vipps-muligheter, du er alene hjemme" skrevet på bilde av strå og himmel. Med logo for Larvik og Stavern Litteraturfestival. Foto

Har du et dikt på hjertet, i skuffen, i en perm eller på kjøleskapet?

Bli med på diktkonkurranse!

Biblioteket - kunnskapens veiviser. Filmfoto

Vestfoldbibliotekene om kildekritikk og informasjonskompetanse

Bibliotekene kan bidra til trygg navigering i et samfunn med stor informasjonsflyt av varierende kvalitet og nøytralitet. Se vår film om kildekritikk og informasjonskompetanse.

Det blodrøde nordlyset. Sommerles 2019. Grafikk

LIVE-sending på Sommerles.no

Første juni er Sommerles-kampanjen i gang i Bokåret 2019, og i den forbindelse blir det LIVE-sending 29. mai! Se teaseren her og gled deg!

Bokåret 2019, logo

Hva skal DU lese?

Hele landet inviteres til å bli med på Lesetimen, som vil foregå torsdag 23. mai fra 19.00 til 20.00. Bli med du også!

17. mai bøker

Hipp hurra for 17. mai!

Hva skjer i Larvik på 17. mai?
Her finner du programmene for det som skjer i Larvik kommune denne dagen

Reklame Sommerles 2019. Tegning. Bilde.

Sommerles 2019 snart her!

Den 1. juni går endelig startskuddet for den landsomfattende lesekampanjen Sommerles.no for alle skolebarn i 1. til 7. klasse! Se filmen med Mari Moen Holsve og Jørn Lier Horst her!

Kvinner fra ulike kulturer som leser. Av Anna Fiske. Illustrasjon.

Bli med på lesetimen!

I anledning Bokåret 2019 inviteres du til å bli med på Lesetimen og få sjansen til å vinne en spennende premie.

Kari Moldvær. Foto

Biblioteksjefen intervjuet av Larvikspodden

Biblioteksjefen vår, Kari Moldvær, intervjuet på Larvikspodden.

illustrasjonsfoto. Bøker. Foto: pixabay

Verdens bokdag 23.april