Arkiv for aktuelle saker

Bibliotekar ønsker velkommen i døra på Stavern bibliotek. Foto

Nå åpner avdelingene våre opp igjen!

Endelig kan vi glede alle våre bibliotekbrukere i Stavern og i Svarstad med at vi åpner opp igjen avdelingene våre! Åpningstidene er redusert, og meråpent er fremdeles stengt.

12 kortlaging

Endelig lørdag: lag kort til noen du er glad i

Lag et kort til noen du er glad i. Mange har nok savnet barnebarna sterkt i ukene som har gått og vil sette ekstra pris på et hyggelig kort fra deg.

Nærbilde av lysskål med telys. Foto

Endelig lørdag: Støpe lysskål i betong

I den lyse, varme årstiden er det mye morsomt vi kan drive med ute. Denne gangen har vi funnet på å lage morsomme, rustikke skåler av betong! Det blir litt gris og søl og det er derfor greit å drive ute med dette.

sommerleslogo. Grafikk

Snart starter Sommerles!

1.juni starter Sommerles for alle i 1.-7.klasse igjen!

Bord dekket opp til 17.mai, med flagg og hvite lys, hvit duk osv. Foto

Endelig lørdag: Pynt bord til 17. mai!

17. mai feiringen blir spesiell for oss alle i år men vi synes allikevel vi har grunn til å feire – bare i mindre skala og med større avstand enn vi er vant til. Mange av oss blir hjemme og da kan vi jo benytte anledningen til å pynte et hyggelig bord.

Illustrasjonsbilde innlånstjenesten

Informasjon om innlånt materiale

Har du bøker eller annet materiale hjemme som har forfalt og som vi har lånt inn til deg fra et annet bibliotek, er det fint om dette leveres så fort som mulig.

Gjenåpning av biblioteket Foto Larvik bibliotek (2)

Larvik bibliotek gjenåpner Pop-up biblioteket

Mandag 18.mai kan du igjen benytte deg av biblioteket sine tjenester, men med noen begrensninger. Avdelingene i Stavern og Svarstad holdes stengt inntil videre.

Tid for å lære norsk

Lær deg norsk på nettet

Holder du på med å lære deg norsk? Det finnes noen gode nettressurser som er kjekke å vite om.

Kvinne med hodetelefoner og en bolle med popcorn ser på film

Filmoteket – filmanbefalinger

Har du sjekka ut vår nye strømmetjeneste for film – Filmoteket? Vi gir deg tips på noen filmer du kanskje ikke har sett ennå.

Pavlova ferdig pyntet med blåbær og bringebær. Foto

Endelig lørdag: kake til festen!

I dag lager vi kake: En nydelig, glutenfri sak til familieselskap og store anledninger som f.eks. konfirmasjon. Pavlova består av en marengsbunn: Sprø og fin utenpå og seig og god inni.. Vi fyller den med en blanding av pisket krem og ferdig vaniljekrem og topper med friske bringebær og blåbær. Da får vi en kjempefin 17. mai kake!

75 år siden freden kom tilbake

Frigjøringsdagen – et utvalg bøker med handling fra krigen

Det er 75 år siden freden kom tilbake til Norge etter 5 år med krig og okkupasjon. Det finnes mange gode bøker med handling fra krigens dager. Vi har samlet noen gode tips.

GrevLing Sparebankstiftelsen

Barneavdelingen får 300 000 kr fra Sparebankstiftelsen DNB

Takket være tilskuddet kan Larvik bibliotek raskere bygge opp et godt tilbud til barn og unge!