Arkiv for aktuelle saker

Maja Lunde. Foto.

Ny dato – Forfattermøte med Maja Lunde

Forfattermøte med Maja Lunde er dessverre flyttet fra onsdag 22.november til torsdag 23.november. Allerede kjøpte billetter refunderes selvfølgelig.

Kari Sverdrup. Foto

Litteraturprisen til Kari Woxholt Sverdrup

Vestfolds Litteraturpris for 2017 ble tildelt Kari Woxholt Sverdrup (f. 1957) for hennes barne- og ungdomsbøker.

Ingvar Ambjørnsen. Foto.

Kunstnerprisen 2017 til Ingvar Ambjørnsen

Den produktive Larvik-forfatteren, med 40 års forfatterskap bak seg, ble tildelt Vestfold fylkeskommunes Kunstnerpris 2017 under Litteraturuka i Vestfold i november.

Filmbib på Mac, mobil, ipad. Foto

Gratis tilgang til Filmbib via biblioteket

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil. Alt du trenger er nasjonalt lånekort og PIN-kode.

Biblioteksøk plakat

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Her kan du søke opp og bestille bøker og få dem sendt til ditt bibliotek.

Eldre par med bøker foran peis. Foto

Lesetips i høst!

Leseheftet «Norge leser nordisk» inneholder omtaler av aktuelle nordiske forfattere og bøker. Kanskje du finner en ny favoritt i høst?

Pernilla Slotte Hjermann. Foto.

Sommerles til nye høyder!

Fra Vestfold deltok 4319 barn i år, og det er ny rekord også i kampanjens hjemfylke. Til sammen har barna i Vestfold lest 52263 bøker, og i snitt 1347 sider hver! 😀

Foto. Deltagere seniorSurf-dagen

SeniorSurf-dagen 2017

Årets SeniorSurf-dag hadde tema «Sikkerhet på nett»

Logo for pasient- og brukerombudet

Møt Pasient- og brukerombudet i Vestfold

Pasient- og brukerombudet i Vestfold vil i høst bli å treffe på Larvik bibliotek

Fire damer lærer språk sammen. Foto.

Språkkafé

Vi trenger flere frivillige til vår språkkafé.