Arkiv for aktuelle saker

Uteleke paradis uthevet bilde

Endelig lørdag: uteleker

I dag vil vi oppfordre barn og voksne til å leke litt sammen utendørs.

Illustrasjon. Reis verden rundt

Reis verden rundt

Med en bok i hånden har du verden for dine føtter.

Krabbefiske

Endelig lørdag: Krabbefiske

Familievennlig aktivitet som lukter av tang og tare, sol og sommer. Og krabbesnøret kan du lage selv!

Norge rundt

Opplev Norge gjennom litteraturen

Vi gir vi deg tips på gode historier for store og små, med handling som utfolder seg et sted i Norge.
Kanskje får du lyst til å oppleve disse stedene du leser om også?

Åpningstider sommer 2020 (2)

Åpningstider sommeren 2020

Fra uke 26 starter Larvik bibliotek og avdelingene i Stavern og Lardal med sommertid.

Lesekiosk nr 29

Åpning av Lesekiosk på Nevlunghavn Brygge

Tirsdag 23.juni inviterte vi til åpning av Lesekiosk på Nevlunghavn Brygge med Ordfører Erik Bringedal og biblioteksjef Kari Moldvær.

Jenter med blomsterkranser i håret. Foto

Sankthansfeiring

Det er tiden for å feire sankthans, eller midtsommer, igjen. Men vet du hvorfor vi markerer denne dagen? Vi har samlet litt informasjon om denne festdagen. Et par boktips til denne fine tida får du også.

Fuglebad med en blomst oppi. Foto

Endelig Lørdag: Støp et flott fuglebad i betong

I dag tar vi betongstøping et skritt videre: For deg som synes det var spennende å prøve støpe skåler av ballonger og sement skal Elisabeth i dag vise hvordan du kan støpe et fint fuglebad av rabarbrablad.

Foto. GrevLing

Sommerkonkurranse

Bibliotekets årlige sommerkonkurranse starter mandag 22. juni. GrevLing er ute på tur, men hvor er han i år tro?

Nansetgata 12

HURRA! Midlertidig bibliotek er i boks!

I Nansetgata 12-16 blir det i løpet av høsten midlertidig bibliotek med god boltreplass. Vi gleder oss til å starte jobben med å innrede lokalene og treffe alle brukerne våre igjen.

Vimpler henger i mønet på lekestue. Foto

Endelig lørdag: Sommerlig vimpelrekke.

Det er lørdag igjen, og i dag lager Elisabeth og Melina en festlig vimpelrekke til å henge i taket av partyteltet, parasollen, verandaen eller i trærne.

USA. Bokomslag bøker

I have a dream

Vi har funnet frem forslag til romaner og sakprosa som hver for seg og sammen sier noen om USA , om politikk og samfunn, om et splittet land og folk. Hva skjedde med den amerikanske drømmen?