Velkommen som låner i Larvik bibliotek

Larvik bibliotek avdeling Lardal – hva er endret fra tidligere Lardal bibliotek?

Databasen til Lardal bibliotek er slått sammen med databasen til Larvik bibliotek. Dette gir deg som låner mulighet til å bestille fra et mye større utvalg av bøker, filmer, lydbøker m.m.. Velg din henteavdeling, så sendes materialet dit og du får beskjed så snart det står klart på hentehylla. Det er tre henteavdelinger å velge mellom: Larvik, Stavern og Lardal.

Fra 01.01.2018 er det innført purregebyrer på materiale som ikke blir innlevert innen fristen.
Larvik bibliotek har hatt gebyrer på purringer i mange år, og satsene er slik:
For voksne: første purring kr 40,-, andre purring kr 80,- og tredje purring kr 120,-
For barn: første purring kr 20,-, andre purring kr 40,- og tredje purring kr 60,-
Dersom materialet ikke blir innlevert vil det bli sendt erstatningskrav.

Åpningstidene vil være nesten de samme som før.
Det vil være meråpent fra 06.00 til 22.00 alle dager.
I tillegg vil det være bemannet som tidligere:
Mandag 10.00-15.00
Torsdag 16.00-19.00

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe!