Larvik bibliotek avdeling Stavern

Plakat om pålogging i Stavern bibliotek
Hvordan man logger seg inn på Det åpne bibliotek i Stavern

Larvik bibliotek avdeling Stavern
Adresse:
William Sverdrups gate 13, 3290 Stavern
epost: stavern.bibliotek@larvik.kommune.no

Åpningstider:

Se Larvik biblioteks hovedside

Biblioteket i Stavern er vanligvis et meråpent bibliotek, men pga koronapandemien er meråpent stengt inntil videre.

Meråpent betyr at biblioteket er selvbetjent og at lånere kan logge seg inn med lånekort mellom klokka 06.00 og klokka 22.00 sju dager i uka.
For å benytte meråpent bibliotek må man være over 16 år og være registrert som låner. Du logger deg inn med lånekort og din pin-kode. Har du ikke pin-kode? Ta kontakt med oss, så ordner vi det.

Vi har trådløst nettverk, og egne publikumsmaskiner du kan bruke på stedet. Utskriftsmuligheter. Kopimaskin.

Velkommen til Det åpne biblioteket i Stavern!

Filmen over viser hvordan man kan bruke Det åpne bibliotek i Stavern. Den viser blant annet innlogging, bruk av automat og hvordan alarmen fungerer. Ønsker du mer informasjon kan du ta kontakt med personalet i bemannet åpningstid, så hjelper vi deg gjerne.