Barneavdelingen er i gang!

Barneavdelingen
Barneavdelingen ved Larvik bibliotek

Vi har vanligvis besøk av Larvik kommunes 3.klasser på denne tiden. Siden vi ikke har noe bibliotek å ønske dem velkommen til akkurat nå, så har vi valgt å reise ut til elevene.

Nå som mange av våre barnebøker er tapt, har vi ikke luksusen det er å gå og plukke et stort utvalg i hyllene. Men vi har heldigvis avdelingene i Stavern og Svarstad, gode rutiner, mye leseglede og vi synes det er veldig moro å kunne formidle de gode bøkene til elevene igjen. Det er mange flotte unger og lærere i kommunen vår og det er stas å bli så godt mottatt overalt vi kommer.

Litt nytenkning må til når situasjonen er som den er, så vi avslutter hvert besøk med en liten konkurranse på Kahoot, noe elevene synes er spennende. Noen av skolene har allerede hatt besøk, andre står for tur de nærmeste ukene.

Etter at vi har besøkt alle 3.klassene vil vi bistå skolebibliotek som ønsker det med å rydde litt i samlingen. Vi vil også kunne besøke andre klassetrinn. Flere har allerede sendt oss ønsker om det og vi ser at kalenderen gradvis blir fylt opp. Det liker vi.

Translate »