Bibliotekets digitale tjenester

Selv om bibliotekets fysiske lokaler er stengt for tiden, lever bibliotekets digitale tjenester videre, og du har et enormt kunnskaps- og underholdningsunivers for dine føtter. Helt gratis!

 

Biblioteket er tilstede på Facebook og Instagram. Her deler vi nyheter, leseropplevelser, boktips, filmtips og stemningsrapporter.

Bibliofil-appen gir deg tilgang  til å søke i bibliotekets base og reservere titler. Den gir deg også tilgang til dine lån og reserveringer.
Mer om hvordan du får tilgang til appen finner du på våre nettsider.

Pressreader – gir deg tilgang på mer enn 7000 aviser og tidsskrifter på forskjellige språk.
Med Pressreader kan du lese aviser og tidsskrifter i fulltekst hjemmefra.
Appen kan lastes ned fra App StoreGoogle Play eller Windows Store.
For å få tilgang til å laste ned publikasjoner i appen må du være koblet på bibliotekets trådløse nettverk.
Tilgang til å laste ned varer i 7 dager, deretter må lånet fornyes ved å være påkoblet  bibliotekets trådløse nettverk. Publikasjoner du har lastet ned, har du tilgang til du sletter dem uavhengig av hvor du befinner deg. Du kan fornye lånet i alle bibliotek som tilbyr PressReader.

Filmbib gir alle med nasjonalt lånekort muligheten til å se norsk kort- og dokumentarfilm gratis ved å logge seg på med lånenummer og pin-kode.

Bookbites – med appen Bookbites kan du lese hva du vil, når du vil.  Det er mye å velge i, for både barn og voksen. Last ned appen Bookbites og kom i gang med lesinga/lyttinga. Her finnes både e-bøker og e-lydbøker. Alt du trenger er et lånekort!

Nettbiblioteket – omfatter norske utgivelser digitalisert av Nasjonalbiblioteket. Gjennom Nettbiblioteket får alle med norsk ip-adresse gratis tilgang til norske bøker utgitt til og med år 2000. Her får du også tilgang til aviser, tidsskrifter og bilder.

Verdensbiblioteket – i Verdensbiblioteket finner du e-bøker og e-lydbøker på flere av de store minoritetsspråkene i Norge. Bøkene er tilgjengelige for strømming gjennom tjenesten. Verdensbiblioteket er åpent for alle i Norge. Du må besøke siden fra en norsk IP-adresse. For å få tilgang til innholdet må du også opprette en bruker og logge inn. Dette er gratis og krever bare at du har en gyldig e-postadresse.

Helsebiblioteket – gir gratis tilgang til fagprosedyrer, oppslagsverk, databaser, tidsskrifter og andre kunnskapsressurser for helsepersonell. Det er gratis å registrere seg som bruker.

Pliktavlevert materiale – Nasjonalbiblioteket gjør det mulig å få tilgang på pliktavlevert materiale. Dette er materiale som er levert inn for bevaring i tråd med bestemmelsene i pliktavleveringsloven. Tilgangen gjelder kun forsknings- og dokumentasjonsformål. Du må derfor bekrefte at det er slike formål du ber om tilgang for. Hvordan du får tilgang kan du lese mer om på våre nettsider.

Hvis du trenger hjelp med å bruke noen av disse tjenestene er vi tilgjengelig på e-post: larvik.bibliotek@larvik.kommune.no og på telefon mellom
kl 9.00 og 15.00: tlf nr 33 17 10 50

Translate »