Data Detox kampanje uke 43

Få et sunnere digitalt liv!

Føler du at du holder på å miste kontrollen over ditt digitale liv? Har du installert for mange apper på mobilen, klikket på «Jeg godkjenner» et par ganger for mye? Og husker du egentlig hvor mange kontoer du har rundt om på internett?

Kanskje har du ikke den kontrollen som du ønsker over ditt digitale jeg?

Datasikkerhet, personvern, elektroniske spor og overvåkning er temaer som angår oss alle. I uke 43, 21.-26. oktober, kan du komme innom oss og få ditt eget «Data detox kit» – en hjelp til å rydde opp i nettopp ditt digitale liv.  Dette verktøyet gir deg en 8-dagers «kur» der du kan gå gjennom og rydde opp og få kontroll over ditt digitale liv.

Kampanje i Vestfoldbibliotekene

Denne uken møter du Data detox-baristaer i Data detox-barer rundt omkring i fylkets biblioteker, hvor du får råd om hvordan du kan gjøre en digital opprydding, ta bedre vare på dine personlige opplysninger og få et sunnere digitalt liv. Du kan stille spørsmål og også få med deg ditt eget «Data detox»-kit som hjelper deg på vei! På slutten av en data detox kommer du til å være et godt stykke på vei mot et sunnere digitalt jeg og unngå ubehagelige konsekvenser på sikt.

Bemanning i «Data Detox bar» på Larvik Bibliotek

Larvik: Vi setter opp vår egen «Data detox bar» og bemanner denne på følgende tidspunkter i uke 43:

mandag 21. oktober:  10.00 til 14.00
tirsdag 22. oktober:  10.00 til 14.00
onsdag 23. oktober: 13.00 til 18.00
torsdag 24. oktober:  13.00 til 18.00
fredag 25. oktober:  10.00 til 14.00
lørdag 26. oktober:  12.00 til 14.00

Stavern og Lardal: Du kan også få Data Detox Kit på våre avdelinger i Stavern og i Lardal.  I Stavern vil vi også bemanne utstillingen tirsdag fra kl 13.00 til 19.00

Konseptet Data Detox er utviklet av Tactical Technology Collective.

Data Detox Kit. Illustrasjonsfoto
Data Detox Kit
Utstillinge, Data detox. To gutter står klare til å hjelpe. Foto
Vi får hjelp av elever fra Sandefjord videregående skole til å bemanne vår Data Detox Bar.