Digitale tjenester på stranda i sommer?

Aviser på papir og digitalt. Foto

Endelig er den varme årstiden her! I sommer har vi noe redusert åpningstid på biblioteket, men vi har en del digitale tjenester som er tilgjengelig hele døgnet dersom du ikke rekker innom oss.

EbokBib

På denne appen kan du låne e-bøker for voksen og ungdom. Du kan laste ned tre bøker om gangen. Appen lar deg blant annet justere marg og linjeavstand i tekstene, og du kan lage praktiske oversikter over dine lån. Du logger deg inn med nummeret på ditt lånekort og din pinkode.

PressReader

Via bibliotekets nettverk kan du med denne appen laste ned aviser og tidsskrifter fra hele verden. Og om du ikke kan alle verdens språk, fortvil ikke; utvalget for de nordiske språkene er stort. Du har tilgang til dine nedlastninger i 72 timer, og kan ta med deg og lese dem hvor som helst.

Bokhylla.no

Denne nettsiden er utviklet av Nasjonalbiblioteket. Her finner du mer enn 200 000 bøker, fra 1900-tallet til 2000. Siden krever ikke at du logger deg inn, og den er også tilrettelagt for mobil og nettbrett.

Filmbib.no

Har du lyst til å se på kortfilmer eller dokumentarer? På denne nettsiden finner du rundt 400 titler i ulike sjangere, både nye og gamle for barn og voksen. Du logger deg inn med nummeret på lånekortet ditt og din pinkode.

Translate »