Endelig er høstens program klart!

Nå er programmet for høsten klart! Kom innom hos oss og få med deg den rykende ferske papir-katalogen. Her får du oversikt over det som skjer for voksne og barn fra august og ut året. Programmet finner du også på hjemmesiden vår under Arrangementer og på Facebook.

Biblioteksjef Kari Moldvær sier dette om høstprogrammet 2019:

I år feires Bokåret over hele landet. Det er faktisk 500 år siden den første boka ble trykket i Norge! Hvordan hadde vi hatt det uten bøkene? Bøker gir oss jo kunnskap og innsikt, glede og trøst, latter og tårer, undring og begeistring.  Og tenk at vi er så heldige at vi har bibliotek i alle landets kommuner der du gratis har tilgang til alle disse fantastiske leseropplevelsene!

Vi jobber hele tiden med å formidle de gode historiene både på sosiale medier, i biblioteket og ute blant dere lesere. I tillegg har vi mange og varierte arrangement det er verdt å få med seg.

Torsdag 24.oktober skal vi feire Bokåret med det vi kaller Leselyst 24. Her skal vi ha leseglede og matglede i fokus hele dagen! Små og store barn skal få servert gode opplevelser og høydepunktet kommer med Tore Renberg som byr på et realt kinderegg. Det blir både konsert, bokprat og stand-up, og jammen blir det mat i tillegg. Her gjelder det å sikre seg en billett så raskt som mulig.

Kanskje du vil dra på en reise gjennom alle verdens land eller ta en tur langs Lågen. Du kan oppleve morsomme og litt gale Reidar Kjelsen og Jørn Lier Horst røper litt mer om Wisting. Du kan nyte en lyrisk lørdag eller undre deg på filosofiske dialoger. På lørdager skjer det alltid noe gøy for barna.

I Lardal har biblioteket blitt så fint, og selv om du kan låse deg inn med lånekortet når det passer for deg, så vil vi gjøre noe ekstra for å vise det frem. Hver første lørdag i måneden vil vi ha åpent fra 11 – 14. Da blir det forfattermøte, teater, lesestund og hobbyaktiviteter rettet mot barnefamilier.

Husk at du alltid kan oppleve og oppdage noe nytt ved å dykke inn i våre hyller!

Nyt Bokåret 2019! Gjerne hos oss!

Kari Moldvær. Foto