Lyrisk lørdag: Amund Sigurdssønn Karlsen om Hans Børli

Billettinfo: Begrenset antall billetter

Fortrettfoto. Amund Sigurdssønn Karlsen
Amund Sigurdssønn Karlsen

I 2018 er det 100 år siden den folkekjære dikteren Hans Børli ble født – og det må markeres! Børli, som ofte ble kalt «skogens dikter», hadde en stor litterær produksjon bak seg, blant annet 22 diktsamlinger, fortellinger, skuespill, noveller og aforismer. Flere dikt er oversatt til en rekke språk. Børli mottok også mange litterære priser for tekster han skrev og flere dikt er tonesatt av ulike musikere.

Amund Sigurdssøn Karlsen er oppvokst i Tveidalen utenfor Larvik. Han jobber som skuespiller i Oslo og har erfaring fra flere teaterproduksjoner, spillefilm, NRK Radioteatret og flere TV-produksjoner.

De siste årene har han jobbet mye med lyrikkformidling og har laget en rekke forestillinger basert på tekstene til flere markante forfattere. Ved en rekke anledninger har han vært knyttet til Det Norske Teatret med sine lyrikkprogram.​

Enkel servering.

Send en e-post til larbib@larbib.no for å holde av billetter.