Alle verdens land. Gunnar Garfors

tirsdag 17/09-19

Tema: Foredrag

Billettinfo: TicketCo. Begrenset antall.

Illustrasjonsfoto. Gunnar Garfors i Jemen
Gunnar Garfors. Foto: Gunnar Garfors

Globetrotter Gunnar Garfors er verdens mest bereiste person. Han er den yngste personen som har besøkt alle verdens land ved siden av fast jobb, og den eneste som har besøkt alle verdens 198 land to ganger. På sine turer har han opplevd steder og møtt mennesker fra mange ulike kulturer og samfunn. På reise er det nysgjerrigheten som driver Garfors, og i sitt foredrag tar han deg med tett på menneskene han har møtt på tur. I en tid preget av konflikt inspirerer forfatteren til å bli kjent med deler av verden som skiller seg fra vår egen, også steder folk flest knapt våger å reise til. Forvent et lettbeint foredrag både med glimt i øyet og med informasjon du trolig ikke visste. Spør om hva som helst. Det finnes knapt et reiserelatert spørsmål Gunnar Garfors ikke kan svare på.

Billett kan kjøpes på TicketCo.