Hvordan utrykke seg på digitale flater? Torgeir Wittersø Skancke og Line Gjørtz-Larsen kjent som Forfatterfrue

Hendelse Navigasjon

tirsdag 29/08-17

Portrettbilder. Torgeir W Skancke Line Gjørtz Larsen
Torgeir W Skancke og Line Gjørtz-Larsen

Torgeir Wittersø Skancke driver nettstedet Sterkestreker.no som i 2017 vant prisen «Best i tekst» i kategorien beste blogginnlegg.
Juryen begrunner valget sitt slik:
«En interessevekkende tittel dro juryen inn i dette blogginnlegget, hvor noe som alle synes er skremmende, blir skrevet om med fintfølende og befriende humor. En enstemmig jury satte pris på godt språk, artig og annerledes bruk av metaforer og to merknader på slutten som var, for å si det banalt, prikken over i-en.»

Skancke er i tillegg journalist, fotograf og forfatter bak boka «I Mikkels lys».

Denne kvelden møter han Line Gjørtz-Larsen som skriver bloggen «Forfatterfrue» også nominert til «Best i tekst» 2017. Line kommer for å dele sine tanker om egen blogg.

Sammen vil de gi oss tips for hvordan utrykke seg godt på digitale flater.
Det vil også bli mulighet for å få tilbakemeldinger på egne tekster.