Hvem sa hva? Helene Uri og Peder Kjøs UTSOLGT

tirsdag 15/01-19

Tema: Debatt og samtale, Litteratur

Billettinfo: Begrenset antall billetter

Portrettfoto av Helene Uri og Peder Kjøs. Bokomslaget til boka Hvem sa hva?
Helene Uri. Foto: Julie Pike. Peder Kjøs. Foto: Andris Sandrol

Han sutrer som ei jente. Hun har hår på brøstet. Han kjører som ei kjerring, og det er på tide at hun manner seg opp.

Hvem sa hva? er en bok om hvordan språket speiler virkeligheten, men også om hvordan det former den: Forestillinger om kvinner og menn finnes overalt i språket vårt og forteller oss hva vi – mer eller mindre bevisst – tenker om hverandre og oss selv.

Møt Helene Uri i samtale med Peder Kjøs om hvordan kvinner og menn snakker forskjellig, eller blir forstått ulikt når vi sier det samme, hvem som snakker mest, og hva som eventuelt er typisk kvinnespråk og mannsspråk.

Helene Uri er forfatter og språkviter, hun har doktorgrad i språkvitenskap og er professor II i skrivekunst ved Norsk Barnebokinstitutt.

Peder Kjøs er psykolog, forfatter og skribent med fast spalte i VG, kjent fra NRK-serien Jeg mot meg.

Billett kjøpes på TicketCo.

uka facebook

Gaming og brettspill: Bibliogames kommer!

onsdag 21/08-19, kl 15:00

Revetal bibliotek

brettspillkveld

Brettspillkveld

onsdag 21/08-19, kl 17:00

Sandefjordbibliotekene

Sandefjord bibliotek

|Gjentakende Hendelse (Se alle)
Weekly on the same day until Wednesday 11/12-19
Bendik Baksaas & Fredrik Høyer Foto: Signe Fuglesteg Luksengard Evelyn Osazuwa Rasmussen Foto: Emilie Pat. Williams Valkyrien Allstars Collage: Privat

Litterær konsert med Valkyrien Allstars, Fredrik Høyer, Bendik Baksaas og Evelyn Rasmussen Osazuwa – Pop up-biblioteket

torsdag 22/08-19, kl 20:00

Tønsberg og Færder bibliotek

Foynhagen

Illustrasjonsbilde #Endeliglørdag. Kanvaspennal, med fire tekstiltusjer i ulike farger og noen paljetter.
#Endeligørdag

EndeligLørdag: Dekorering av pennal