Ingeborg Senneset og Peder Kjøs – Anorektisk

tirsdag 23/01-18

Portrettfoto. Kjøs og Senneset
Ingeborg Senneset og Peder Kjøs.

Senneset er forfatter av bestselgeren Anorektisk, utdannet sykepleier, jobber som journalist og kjent fra Aftenposten. Peder Kjøs er psykolog og skribent med fast spalte i VG, kjent fra NRK-serien Jeg Mot Meg. Denne kveldens snakker de sammen om Ingeborg sin bok «Anorektisk».

For kun få år siden holdt Senneset på å dø av anoreksi, etter å ha vært alvorlig syk siden barndommen. Hun var inneliggende pasient i til sammen hele tre, på tre psykiatriske sykehus. Senneset overlevde med et nødskrik, og selv om hun ikke er frisk har hun skapt karriere og er samtidig samfunnsbygger. Som kjent journalist bruker hun konsekvent og uselvisk stemmen sin til å løfte de som faller utenfor.

I vår kom boken «Anorektisk», som ble en umiddelbar bestselger. Adresseavisens anmelder kalte den et håndslag til de som kjemper mot innsparingskåte byråkrater.

Send en e-post til larbib@larbib.no for å holde av billetter.