Larvik og Stavern litteraturfestival: Litteraturvorspiel på Larvik Bibliotek.

Hendelse Navigasjon

fredag 28/06-19

Tema: Litteratur

Målgruppe: Alle

Billettinfo: TicketCo

Larvik og Stavern Litteraturfestival 27 - 30 juni 2019. Foto
Larvik og Stavern Litteraturfestival

Larvik og Stavern Litteraturfestival 27.-30.juni

Litteraturfestival med en rekke spennende forfattere innen både krim, poesi og skjønnlitterære romaner. Tilbud for både voksne og barn. Følg oss på Facebook og Instagram for nærmere detaljer om hvilke forfattere som kommer.

Program:

Torsdag: 10.00 – 15.00 Gratisarrangement for inviterte barn med Jørn Lier Horst, Hans Jørgen Sandnes og Erik Johansen.

Fredag 10.00 – 15.00 Litteraturvorspiel på Larvik Bibliotek

Dikt og poesi

11.00 Amund S. Karlsen og Brit Elisabeth Haagensli med Wildenvey

11.40 Gunhild Anna Barsleth med egne dikt

12.00 Wesam Almadani, fribyforfatter i Larvik, med dikt på arabisk og engelsk tekst på skjerm

12.30 Maria Bye Bratbakk – Midnattspoesi

13.00 Åpen mikrofon

13.30 Evelyn Rasmussen Osazuwa – tidligere verdensmester i slampoesi

14.00 APROPOS – slam/spoken words/musikk Torgeir Wittersø Skancke, Eskil Domben, Arild Marum Knudsen og en musiker.

Det blir åpen mic innimellom det oppsatte programmet. Det blir også kåring av innlevert materiale fra publikum, enten her og/eller på Herregården.

15.00 Poesivandring mot Herregården

Festivalen fortsetter med følgende program:

Fredag kl. 15.00 –  Poesivandring med Poesiparkens Venner fra biblioteket til Herregården.

Fredag 17.00 – Offisiell åpning ved kultursjef Bård Jacobsen. Utdeling av Wildenveys poesipris.

Fredag: 18.00 – 23.00 – Nils Nordberg innleder en kriminell aften med kremen av Norges krimforfattere. Kvelden avsluttes med vandring i Herregården.

Lørdag: 12.00 – 14.00 – Barneprogram med Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes. (NB! Gratis for barn under 16 år.)

Lørdag 13.00 – 23.00 – Allsidig litteratur på tre scener. Slampoesi og konsert med Levi Henriksen & Band. Garantert noe for enhver smak!

Søndag: Poesigudstjeneste med Levi Henriksen som dagens predikant.

Billetter på TicketCo, men NB! gratis litteraturvorspiel på fredag

Lego-kjøretøy