LESELYST24: Det var ikke jeg, sa Robinhund

Tema: Litteratur, Musikk

Målgruppe: Barn

Billettinfo: Begrenset plass. Inviterte barnehager

Foto fra forestillingen Det var ikke jeg, sa robinhund

Robinhund er en musikalsk bokforestilling for barn i alderen 3-6 år.
Forestillingen baserer seg på Alice Lima de Farias bok «Det var ikke jeg, sa Robinhund», som er en lun og sjarmerende bildebok der barns virkelighetsoppfatning blir tatt på alvor. Boka handler om Robinhund, som ikke vil gå i barnehagen og som ikke greier å oppføre seg slik det er forventet av ham å oppføre seg i barnehagen. Robinhund blir ikke trodd når han forsøker å fortelle at det ikke var han som gjorde det. Og at han i all fall ikke gjorde det med vilje.

Robinhund er en musikalsk bokforestilling.
Forestillingen er produsert av Flaatenbjørk kompani i samarbeid med Litteraturhuset i Oslo og spilles av musiker Heidi Marie Vestrheim og skuespiller Jarl Flaaten Bjørk. Musikken er komponert av Martin Honrtvedt og Heidi Marie Vestrheim.

Loading Events Flere arrangementer i Vestfoldbibliotekene: