Lyden av litteratur: Fredrik Høyer i samklang med Tuva Syvertsen

Tema: Litteratur, Musikk

Målgruppe: Alle

Portrettfoto. Lyden av litteratur Tuva Syvertsen og Fredrik Høyer

Har du noen gang lest en bok og tenkt at her ville det gjort seg med et soundtrack? Eller hørt et dikt og tenkt at dette ville blitt en fantastisk låt? I programserien Lyden av litteratur utforsker vi samspillet mellom musikk og litteratur. Vi har utfordret musiker og komponist Tuva Syvertsen, kjent fra musikkgruppen Valkyrien Allstars, til å komponere musikk/lyd til tekster av fire ulike forfattere.
Sammen med forfatterne har hun utforsket hvordan litteratur kan produseres og formidles som noe mer enn ren tekst. Hvordan høres egentlig lyden av litteratur ut? Denne høsten får du mulighet til å oppleve to av disse unike produksjonene fremført live.

Poeten, forfatteren og scenekunstneren Fredrik Høyer er mest kjent for å opptre med slam-poesi, en sjanger som befinner seg i krysningspunktet mellom diktopplesing, standup og spoken word.

Høyer er jevnlig gjest i Salongen på NRK P2, og har skrevet flere forestillinger for ulike teaterscener.
I 2014 ga han ut sin første roman, Månehund & fatter’n. I 2016 var han aktuell med Grønlandsutraen som ble utgitt både som bok, musikkalbum og fremført som monolog på Nationaltheatret.

Lyden av litteratur er støttet av Nasjonalbiblioteket og er et samarbeid mellom Larvik bibliotek og Tønsberg og Nøtterøy bibliotek.

Brettspill   barn

Brettspill for alle!

fredag 17/08-18, kl 12:00

Tønsberg og Færder bibliotek