Poesifestivalen

Pris: kr 450-kr 650

programhefte til poesifestivalen. Foto
Programhefte

For andre året på rad inviterer Poesihovedstad Larvik til poesifestival! Med fokus på kvalitet og aktualitet gir festivalen deg nok en gang de store, gode navnene innen poesi, litteratur og musikk. Bli inspirert, berørt og engasjert i det vi selv tror må være landets fineste festival denne sommeren!

Poesifestivalen

Du kan enten kjøpe festivalpass (650 kr) hvor du har tilgang til alle arrangementene eller dagspass (450 kr) som gir deg adgang til enten fredagen eller lørdagens program.

Billettsalg hos Bølgen Kulturhus.

I forbindelse med Poesifestivalen arrangerer vi i samarbeid med Vestfold fylkesbibliotek også et poesiseminar i forkant av selve festivalen.

Fredag 25.8 kl. 9.00-15.00 på Sliperiet vil du møte Anne Schäffer, debutant Ida Lórien Ringdal, Kjersti Bjørkmo, Endre Ruset og Per-Mathias Høgmo.

Program og påmelding til seminaret.