Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

SEX : er det dere vet feil?

Hendelse Navigasjon

onsdag 28/02-18

Tidspunkt: 11:00 til 12:00

Larvik bibliotek

Rom/Sal: Larvik bibliotek

Tema

Målgruppe: Ungdom

Pris: Gratis

 

Portrettfoto: Sturlason.
Foto: Sturlason

Hva skjer når ungdommer får feil kunnskap om sex?

Seksualundervisere Line, Tine og Stine er aktuelle med boken ”Det du lurer på – 157 spørsmål og svar” utgitt på Kagge forlag i 2017. De kommer til Larvik bibliotek 28. februar for å snakke om hvor ungdommer henter kunnskap om sex og seksualitet.
Erfaring viser at de vanligste kanalene er fra internettsøk, prat blant venner og fra porno. Alle kan dessverre gi både feilaktig informasjon og gi grobunn til seiglivede myter og holdninger som ungdom ikke er tjent med.
Denne feilinformasjonen og disse mytene vil de tre forfatterne til livs, og foredraget vil spenne seg over en rekke tema som kroppsbilde, grensesetting og sex.
Line Leren og Stine Solli er sykepleiere, og Tine Knutsen er jusstudent. De er alle tilknyttet Sex og samfunn – landets største senter for seksuell og reproduktiv helse. De har bred erfaring fra seksualundervisning for 9.- og 10.-klassinger og ser daglig det store behovet for riktig kunnskap som er lett tilgjengelig. De har blitt blitt profilert på God Morgen Norge, Aftenposten, VG og Nettavisen for boken og deres arbeid for å styrke seksualundervisning.

 

Loading Events Flere arrangement:


Translate »