GrevLing gleder seg til å møte 3.klassingene!

Nå gjør GrevLing seg klar til å hilse på alle 3.klassingene i Larvik kommune!

Hvert år i januar kommer alle 3.klassene i Larvik på bibliotekbesøk. I samarbeid med Kulturskrinet får elevene informasjon om hva som er greit å vite og viktig å kunne når man skal bruke biblioteket. De får en bokprat med gode lesetips fra bibliotekarene om gode bøker, og sitt eget lånekort. Elevene får også møte husgjesten vår GrevLing. Han er en livlig og nysgjerrig fyr som fortsatt lærer nye ting om bøker og biblioteket. Til slutt leser vi en bok høyt for klassen, og de får mulighet til å låne med seg bøker hjem.

Disse ukene er det 3.klassene som har fortrinnsrett på barneavdelingen og oss som jobber der. Det betyr at barnehager og andre skoleklasser ikke kan regne med «full service» på eventyrtimer og bokprater. Og alle som bruker biblioteket vil kunne regne med å treffe på ivrige 8-åringer på jakt etter gode bøker. Men vi liker at det myldrer, og ønsker alle små og store velkommen til en god bibliotekopplevelse!

Maskoter. Foto