Hele Norge leser

“Hele Norge leser” starter ny kampanje torsdag 19.mars!

Vi vet at mange holder seg hjemme nå om dagen, og kanskje har du tid og lyst til å lese? Vi låner ut e-bøker og e-lydbøker i appen Bookbites, så selv om biblioteket er stengt finnes det muligheter for å få tak i lesestoff.

På bloggen sin skriver “Hele Norge leser”:

Skoler, arbeidsplasser og fritidsaktiviteter er stengt og vi har alle mye tid å fylle. Lesing er en god aktivitet for å koble av, tilegne seg ny kunnskap og til å fylle dagene med innhold.

Mange har etterlyst ny kampanje på Hele Norge leser og vi setter i gang allerede torsdag 19. mars. I første omgang vil kampanjen vare ut april.

Vi vil forløpende trekke ut deltagere som får bokgaver i posten.

Flere av henvendelsene om å sette i gang en ny kampanje har kommet fra lærere som vil bruke til kampanjen til å motivere elever til å lese bøker. Nå er det også gode muligheter for å danne familielag hvor alle registrer egen lesing og høytlesing. Heia hele Norge leser.

 

Du blir vel med? Opprett en gruppe i dag (et lag) og inviter med deg de du ønsker. Lagene kan ha maks 10 deltagere. For å oppnå maks poeng er det lurt å lese gjennom konkurransereglene. Du finner dem og alt annet på nettsiden https://www.helenorgeleser.no/

Hele Norge leser. Logo
Translate »