Hele Norge leser!

Er du et konkurransemenneske? Eller kanskje er du en lesehest? Eller begge deler? Da kan dette være noe for deg.

“Hele Norge leser” er en markering av Bokåret 2019 fra  Forleggerforeningen og Bokhandlerforeningen. De inviterer alle i Norge, både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner, til å delta i en lesekonkurranse i perioden 4. oktober til 31. desember.  Vinneren vil få tittelen Norges bokleser 2019!

“Hele Norge leser er en nasjonal lesekonkurranse og en leseplattform som tilbyr lesere et sosialt rom og en møteplass der leseinteressen kan deles. Hele Norge leser skal bidra til å løfte bøker og lesing inn i den daglige samtalen” skriver Bokhandlerforeningen

Nettsiden helenorgeleser.no er tilgjengelig året rundt, også utenom konkurranseperioden. Deltagerne vil kunne registrere egen lesing, lage  seg leselister, søke etter bøker, kommentere bøker og finne stoff om bøker, forfattere og arrangementer knyttet til bøker og lesing.

Det er enkelt å registrere seg og å delta. Bli med du også!.

Trenger du boktips underveis, er vi her for å hjelpe deg. Bare kom innom biblioteket, så tar vi gjerne en prat om bøker og hjelper deg med å finne noe du har lyst til å lese.

Bokåret 2019. Logo
7 blide damer med bøker i hendene. Foto
Translate »