Høytlesingsuke hos Larvik bibliotek

I mangelen på et fysisk hovedbibliotek har Larvik bibliotek kastet seg over Høytlesingsuka og leser noveller, dikt, barnebøker og utdrag fra romaner over hele Larvik kommune. Ordfører Erik Bringedal vil også bidra, og leser høyt på Verket mandag 20.januar.

 

Fantastisk respons 

I forrige uke spurte vi Larviks befolkning; «Kan vi lese høyt for deg?»

Det var det mange som hadde lyst til og forespørslene har rent inn. Så mange ønsket å få et påfyll av leseglede at uka raskt fylte seg opp.

Biblioteksjef Kari Moldvær gleder seg veldig til å dra ut på høytlesingstur. «Det er så gøy at vi skal ut og spre leseglede igjen! Høytlesing er en flott måte og samles rundt litteratur på, og det skaper gode leseminner. Husk at vi gjerne kommer rundt til dere også etter Høytlesningsuka» Sier Moldvær.

 

God høytlesingsopplevelser

Noen av arrangementene vil være for spesielle grupper, men biblioteket har også arrangert åpne kom og lytt arrangementer:

Mandag kl. 13.00 blir Ordfører Erik Bringedal med bibliotekarene Irene Nørberg og Benedikte Gjone til Verket.

Tirsdag kl. 11.00 samles de ansatte på biblioteket i Badeparken, utenfor vårt gamle, kjære bibliotek for igjen å gi gode leseopplevelser her. Vi serverer litt vafler og solbærtoddy og håper mange har lyst til å dele denne stunden med oss.

Onsdag kl. 1030 har vi «Kom og Lytt» i Cafeen i Sliperiet

Lørdag blir det «Kom og Lytt» på Galleriet i Bølgen kl. 13. Her leser vi gode fortellinger fra norske forfattere og serverer tea og scones. Gratis.

 

Høytlesningsdagen

Høytlesningsdagen avholdes i bibliotek over hele landet denne uke (fra 20. – 26. januar)

Høytlesning er en fin måte å samles rundt litteratur på. Det blir også sagt at det å bli lest høyt for har en beroligende virkning. Mange har gode minner fra å bli lest høyt for fra de var små. Det å sitte i armkroken til noen og høre magiske, morsomme og spennende historier!

Bli med på Høytlesingsdagen 2020!

https://www.facebook.com/pg/larvikbibliotek/events/?ref=page_internal

Translate »