Krypto og andre boktips fra Eline

Eline 12 år anbefaler KryptoBilde

Krypto av Hans Jørgen Sandnes. Gyldendal, 2020. 143 s.

En av bibliotekets ivrige og unge lånere heter Eline og hun er 12 år gammel. Hun har noen gode boktips til alle som liker gode tegneserier. En av disse bøkene er helt ny nå i vår. Den er skrevet av Hans Jørgen Sandnes fra Larvik. Den handler om Ophelia, sjømonstere og mye mer! Eline synes den er spennende. Hør hva hun sier om den her:

Eline har tips til flere gode og spennende tegneseriebøker:

Nordlys av Malin Falch.

Norsk tegneserie om en jente som kommer til et magisk Norge. Den er spennende og inneholder “slemminger” og mystikk. Det er fine tegninger og det er ikke for vanskelig å følge med i handlinga. Det er kommet tre bøker i serien og alle er like fine.

 

Jeg vil låne bøker i serien Nordlys

Nordlys. Bokomslag

Amuletten av Kazu Kibuishi.

Dette er en serie på 8 bøker. Den handler om en familie som drar til oldefarens hus for å starte på nytt. Jenta i familien, Emily, finner en amulett i huset og knyter den rundt halsen.

I kjelleren hører de merkelige lyder og når moren går ned for å sjekke hva det kan være forsvinner hun. Emily og broren Navin går ned i kjelleren for å lete etter moren og faller sammen inn i en annen verden som heter Alledia. Fortellingen hopper mellom Emily og Navin etterhvert som de reiser rundt for å finne moren og redde Alledia.

Serien inneholder kule magiske vesener og steder. Den er spennende og bra!

 

Jeg vil låne Amuletten

Steinvokteren. Bokomslag

Kikkis krim av Joris Chamblain

Handler om en jente som er detektiv sammen med vennene sine. De løser mysterier og spionerer. De har ikke noe detektivklubb men havner opp i ting ut av det blå. Handler også om vennskap. Det er mystisk og man får lyst til å lese mer og mer. Handlingen skifter mellom dagboka til Kikki og det som faktisk skjer.

Jeg vil låne bøkene i serien Kikkis krim

Kikkis krim. Bokomslag
Translate »