Bokanbefaling: En som deg av Marc Levy

Bokanbefaling En som deg

En som deg av Marc Levy, Panta forlag, 2020

 

I Fifth Avenue nr. 12, New York, har heisfører Deepak jobbet i nesten 40 år. Han kjenner beboerne bedre enn sin egen lomme. Når kollegaen hans havner på sykehus, blir den unge rikmannsnevøen til Deepak, Sanji tvunget av onkelen til å ta nattevakter i heisen. I 9. etasje bor Chloe, en tidligere skuespiller, som etter en ulykke sitter i rullestol. For Chloe er heisføreren til stor hjelp i hverdagen. Så når sameiet i boligblokka bestemmer seg for å erstatte den gammeldagse heisen med en moderne, selvdreven, må Chloe finne ut hvordan hun kan spolere de nye planene. Og god kjemi med den nye vikaren Sanji kan vel neppe skade.

 

Sjarmerende og lettlest feelgood-roman.

Jeg vil låne En som deg

Anbefalt av  Kine Gokstad

Forfatter Marc Levy er født i Frankrike og nå bosatt i London. Han skriver også filmmanus og jobber med film. Han har gitt ut fire romaner som alle ble bestselgere .

PS fra Paris er også et tips fra denne forfatteren:

PS fra Paris av Marc Levy. Panta, 2018. 325 s.

På filmlerretet spiller Mia en forelsket kvinne. I det virkelige livet trenger hun en en pause fra sin utro mann. Derfor forlater hun England og drar til Paris. Her er det lettere være seg selv; ukjent og i fred.

Mia får seg jobb som servitrise på sin venninnes restaurant. Hun overrasker seg selv ved å opprette en profil på en dating-side. En dag får hun et ekstremt velskrevet brev fra en sympatisk mann ved navn Paul. Det hun ikke vet, da hun avtaler å møte ham i virkeligheten, er at det ikke er Paul selv som har skrevet brevet. Det er vennene hans, som ønsker han skal finne kjærligheten på ny.

Oppmuntrende fortelling om kjærlighet og forviklinger som foregår i Paris’ gater. Det er gjemt mange hemmeligheter og små twists i fortellingen som skal utredes underveis. Skrevet av Frankrikes mestselgende forfatter.

Anbefalt av Stine Aske.

Jeg vil låne PS fra Paris av Marc Levy (papirbok)

PS fra Paris
Translate »