Kan vi lese høyt for deg?

I forbindelse med Høytlesingsdagene 20.-26.januar drar de ansatte ved Larvik bibliotek ut på høytlesingstur og vi tar gjerne turen innom dere!

Bokåret er over, men litteraturformidlingen fortsetter! Høytlesingsdagene skal avholdes i alle landets bibliotek i uke 4 og målet er å skape gode leseopplevelser for de som ikke alltid er aktive brukere av biblioteket. I Larvik har biblioteket lyst til å lese i alle kriker og kroker av kommunen.

«I mangelen på et biblioteket i sentrum har vi lyst til å vise at bibliotekets tjenester fortsetter selv uten et fysisk bygg.» sier biblioteksjef Kari Moldvær.

Moldvær oppfordrer alle i Larvik, fra barnehager og skoler til eldresentre og dagsentre- eller private bedrifter, til å ta kontakt med biblioteket dersom de ønsker høytlesing i uke 4.Benedikte og helga leser høyt

«Denne uka skal du kunne snuble over høytlesing og leseglede overalt. For eksempel vil vi lese høyt, og servere noe varmt i glasset, i Badeparken. Vi jobber fortsatt med programmet og vil kommunisere det ut når det er klart» forteller Benedikte Gjone, ansvarlig for formidling ved Larvik bibliotek med et smil.

Ta kontakt med oss på facebook eller E-post: larvik.bibliotek@larvik.kommune.no