Lardal – velkommen som en avdeling av Larvik bibliotek!

Kommunesammenslåingen er et faktum, og vi kan endelig ønske Lardal bibliotek velkommen.

Lardal bibliotek er nå en avdeling av Larvik bibliotek, sidestilt med vår avdeling i Stavern. Begge disse avdelingene har meråpent bibliotek og er dermed tilgjengelige alle dager, selv om de ikke alltid er bemannet.

I overgangen vil forskjellen for publikum være minimal, Lardal bibliotek vil fortsatt ha sine egne nettsider, men om ikke lenge vil både nettside og databasen bli slått sammen med hovedbiblioteket i Larvik.  Vi ønsker å gjøre publikum oppmerksom på at små utfordringer kan forekomme i en kort periode.

Dersom du som bruker har tilbakemeldinger, er det bare å ta kontakt med Larvik bibliotek på telefon, e-post eller i skranken.

Vi har stor tro på at vi sammen kan gjøre hverandre sterkere og bedre, og ser frem i mot et godt og tett samarbeid med Lardal.

Vibeke Høeg Næss utenfor Larvik bibliotek. foto.
Vibeke Høeg Næss. Foto. Rigmor Haug