Larvik bibliotek gjenåpner Pop-up biblioteket

Endelig kan vi ønske alle velkommen tilbake til Pop-up biblioteket på Torget 10.

Åpningen vil skje i henhold til nasjonale smittevernregler, samt i tråd med en spesifikk smittevernveileder utviklet for bibliotekene. 

 

Pop-up biblioteket 

Fra mandag 18. mai kan vil tilby alle å låne og leverer bøker, lydbøker, filmer, tidsskrifter m.m. Aviskroken vil være åpen, men med begrenset antall sitteplasser. Vi åpner også opp igjen for utskrift og kopiering, og bruk av våre publikumspcer.    

For å begrense smitterisikoen vil vi ha en begrensning på antall personer som oppholder seg i bibliotekrommet samtidig. Det samme vil gjelde for studierommet på Torget 10. Vi har også fjernet alt av leker og spill i barneavdelingen. 

 

Fornyet utlånt materiale 

Vi står klare til å ta imot lånt materiell, men vil ikke sende ut purringer.  Vi har forlenget lånet på alle materiell til 1. juni. Dersom du har lånt bøker fra andre bibliotek via oss ønsker vi at du levere dette så fort som mulig. 

Når du skal låne må du selv skanne lånekortet og legge det du vil låne på angitt sted på vår skranke. Husk derfor å ta med deg lånekortet ditt, enten fysisk lånekort eller digitalt lånekort i appen Bibliofil på din mobiltelefon.

Det er viktig at alle våre bibliotekbrukere har god håndhygiene, holder avstand, unngår unødvendig kontakt med materiale og holder seg hjemme dersom de er syke.

 

Avdelingene

Avdelingene i Stavern og Svarstad holdes stengt inntil videre. Vi håper å kunne åpne avdelingene i god tid før sommeren.  

 

Åpningstider: 

POP-UP biblioteket på Torget 10, Larvik sentrum 

Mandag 10-17 

Tirsdag 10-17

Onsdag 10-17 

Torsdag 10-17

Fredag 10-16

Lørdag 10 -14 

Dersom du har spørsmål rundt gjenåpningen av biblioteket kan du nå oss på e-post larvik.bibliotek@larvik.kommune.no eller telefon 33 17 10 50. 

Velkommen!

Translate »