Nå åpner avdelingene våre opp igjen!

Endelig kan vi glede alle våre bibliotekbrukere i Stavern og i Svarstad med at vi åpner opp igjen avdelingene våre!

Det vil bli noe redusert åpningstid i Stavern, og meråpent (selvbetjent) vil fortsatt være stengt både i Stavern og i Svarstad. Men det blir altså mulig å bruke biblioteket igjen!

Åpningstider på Stavern avdeling:

mandager fra 11.00 til 15.00
torsdag fra 13.00 til 19.00

Åpningstider på Lardal avdeling (Svarstad):

mandager fra 10.00 til 15.00
torsdag fra 16.00 til 19.00

Smittevern

Vi forholder oss til smittevernreglene og ber alle om å ta hensyn til hverandre. Det er viktig at alle våre bibliotekbrukere har god håndhygiene, holder avstand, unngår unødvendig kontakt med materiale og holder seg hjemme dersom de er syke.

Når du skal låne må du benytte deg av utlånsautomaten. Husk derfor å ta med deg lånekortet ditt, enten fysisk lånekort eller digitalt lånekort i appen Bibliofil på din mobiltelefon.

For å redusere smitterisikoen vil vi ha en begrensning på antall personer som oppholder seg i bibliotekrommet samtidig. Aviskroken vil være åpen, men med begrenset antall sitteplasser. Vi åpner også opp igjen for utskrift og kopiering, og bruk av vår publikumspc.

Vi gleder oss til å se dere igjen. Velkommen!

Bibliotekar ønsker velkommen i døra på Stavern bibliotek. Foto