Nytt år, nye muligheter og nytt leveringspunkt

Godt nyttår alle sammen!

Vi håper at vi i 2020 raskt kan gi dere et nytt bibliotektilbud og at vi igjen kan bidra til å gi dere mange gode og spennende leseopplevelser.

LEVERINGSPUNKT

Etter brannen fornyet vi samtlige utlånte bøker/medier til 3.januar. Bøker/medier kan leveres inn på avdelingene i Stavern og Lardal. Dersom du ikke har mulighet til å komme deg til en av våre avdelinger, har vi fra mandag 6. januar etablert et midlertidig leveringspunkt på Sliperiet i Larvik (samme inngang som Kulturskolen og Café Sliperiet). Leveringspunktet er bemannet av ansatte ved Larvik bibliotek mellom 09-15 mandag til fredag. På Sliperiet vil det kun være mulig å levere (ikke låne).

Det vil foreløpig ikke bli sendt ut purringer på bøker/medier selv om fristen er gått ut.