Kimen litteraturfestival er dessverre avlyst!

Kimen Litteraturfestival er Vestfold og Telemarks litteraturfestival, med programposter for både små og store. Denne festivalen har tatt over etter Litteraturuka i Vestfold som mange av dere kjenner godt fra tidligere. Kimen fortsetter der Litteraturuka slapp, som Vestfold og Telemark fylkeskommunes årvisse løft for litteratur og ytringsfrihet.

Festivalen har nå hovedsete i Larvik (!), og i tillegg vil du også finne arrangementer på flere andre arenaer i Vestfold og Telemark på fast kalenderplass i uke 45.

Du vil finne både kjente forfattere og debutanter på programmet. Du vil finne romaner og lyrikk side om side med sakprosabøker og debatt. Du vil finne konserter, sceneproduksjoner og sosiale møteplasser med litteraturen i sentrum.

Kanskje vil du gjennom ditt besøk på årets festival oppdage en for deg ukjent forfatter, en ny sjanger å glede deg over eller en ny tanke å spinne videre på? For litteraturen skal sette oss i bevegelse. Fra noe. Til noe.

Du finner Kimen litteraturfestival på Facebook: https://www.facebook.com/kimenfestival/. Der vil du også finne alle arrangementene som skal foregå i uke 45. I tillegg ligger mange av arrangementene ute på Bølgens nettsted: https://www.bolgenkulturhus.no/program/ søk på Kimen litteraturfestival oppe til høyre, så får du kun opp det som skjer under festivalen.

Vi er så glade for at Kimen litteraturfestival har valgt Larvik som sitt hovedsete. Vi gleder oss! Håper vi sees.

Kimen litteraturfestival. Logo
Translate »