Litteraturuka 2018: Hva skjer?

Programmet for litteraturuka  inneholder over 50 arrangementer og nesten 100 aktører. En lang rekke litterære programposter, opplesninger, foredrag og forestillinger for barn og voksne venter publikum over hele Vestfold. Når Litteraturuka i Vestfold i år går av stabelen for 21. gang, er det den store variasjonen i opplevelser arrangørene er opptatt av. Derfor finner du mange ulike forfattere, bøker og temaer i programmet.

Litteraturuka i Vestfold kan i år blant annet friste med hele tre tidligere vinnere av Nordisk Råds litteraturpris – fra tre land – og en av årets nominerte. Under festivalen blir det utdeling av ytterligere to litterære priser: Vestfolds litteraturpris og Riksmålsforbundets litteraturpris.

Vestfold fylkeskommune drifter Litteraturuka i Vestfold, med Vestfold fylkesbibliotek som teknisk og kunstnerisk tilrettelegger. De fleste av arrangementene finner sted i, og arrangeres i tett samarbeid med, Vestfoldbibliotekene. Mange av arrangementene er gratis. Les mer på Litteraturukas nettsider.

Dette skjer på Larvik bibliotek i litteraturuka:
Tirsdag 6.nov kl.10.00: Kunsten å være ku. Iben Akerlie (gratis)
Tirsdag 6.nov kl.19.00: Fra poesi til krim. Ruth Lillegraven og Gert Nygårdshaug (kr 100)
Torsdag 8.nov kl.19.00: Åpning av Friby Larvik. Mustafa Can (gratis)
Fredag 9.nov kl.13.00: Framtid på flukt. Guro Sibeko (gratis)

På vår avdeling i Lardal:
Mandag 5.nov kl.11.00: Når ubehaget inntreffer. Stein Erik Lunde (gratis)

Velkommen!

Portrettfoto av Gert Nygårdshaug og Ruth Lillegraven. Foto: Torkil Storli og Sturlason
Foto: Torkil Storli og Sturlason
Translate »