Vil du stå på venteliste på en bok?

Har du forsøkt å sette deg på venteliste på en bok (eller annet medie), og fått meldingen “Biblioteket har ingen eksemplarer som kan reserveres” ?

Fortvil ikke – det ER mulig å være på ventelista, men du må ta kontakt med oss. Dette beklager vi, men det har sin forklaring:

Vi er godt i gang med å pakke ut alle bøkene våre i Nansetgata 14! Vi har ingen bokhyller enda, så bøkene blir vurdert, sortert og registrert inn i databasen vår. Men så havner de ned igjen i nye esker og er ikke tilgjengelige for utlån/venteliste. Det samme gjelder de helt nye bøkene som vi har i bestilling.

Ta kontakt med oss, så kan vi sette deg på venteliste! Vi gjør det gjerne. Ta kontakt på telefon 33 17 10 50 eller e-post larvik.bibliotek@larvik.kommune.no/

Dette vil vedvare frem til vi kan åpne opp i Nansetgata 14. Vi jobber for at det ikke skal bli så veldig lenge!

nr14arbeidslag
Det jobbes med boksamlingen vår. Vi pakker bøker ut av esker, vurderer bøkene og registrerer endringer i databasen. Så pakkes alt ned igjen i esker.