Status etter brannen på Larvik Bibliotek

Inne i biblioteket
Foto: Vibeke Høeg Næss

På grunn av brannen natt til lørdag i hovedbiblioteket må vi dessverre holde avdelingen i Stavern og avdelingen i Lardal stengt ut uka.

Bibliotekbygget er nå lukket, og vi vet fortsatt ikke noe om tilstanden på vårt materiell.

Vi ønsker å takke alle som har tilbudt oss gaver og hjelp, men situasjonen er såpass uoversiktlig at vi per i dag ikke har kapasitet til å ta imot. Dersom vi med tiden har behov for donasjoner til samlingen vår vil vi kommunisere dette ut.

Arbeidet med å finne et midlertidig lokale har startet og kommunen jobber nå for å finne det beste alternativet.  Ingenting er avgjort enda. Vi vil informere mer så fort vi kan.

Til alle dere som har lånt bøker og annet materiell av oss: Dere har reddet over 12.000 bøker!

Tusen takk!

Pass på dette for oss.

Vi gir beskjed så fort vi er klare til å ta det imot. Dette gjelder også bøker fra andre bibliotek som er hentet hos oss.  Det sendes ingen purringer eller krav.

Vi vil også benytte muligheten for å takker for den massive støtten vi har fått den siste tiden. Biblioteket betyr mye for alle, og vi skal ikke hvile før et nytt tilbud er tilgjengelig for alle i Larvik