Våren 2019

En hilsen fra biblioteksjef Kari Moldvær:

Jeg er utrolig glad for å være på plass i Larvik som biblioteksjef! For en flott by med masse fokus på kultur og et fantastisk bibliotektilbud! Ikke minst er jeg stolt av at vi har ansvaret for Larviks  Fribyforfatter.  Wesam Almadani sitter i kontorlandskapet vårt og skriver videre på sine svært viktige tekster. Les mer om dette på s.21 i programmet for våren 2019.

Alle her ved Larvik bibliotek er opptatt av å kunne tilby noe som nettopp DU er interessert i! Og hvem er du? Vi håper du er nysgjerrig, ærlig og raus, NÆR, akkurat som oss og resten av Larvik kommune.

Vårens program byr på mye du helt sikkert vil like. Vi starter året med store navn: Helene Uri og Peder Kjøs! Snakker disse forskjellig fordi de har ulikt kjønn? Manner de seg opp begge to? Kjører de som ei kjerring?

Vi har flere foredrag om blant annet kolonihistorie, kriser og kriger i Midtøsten, Marie Hamsun og skogen.

Hver måned har vi Filosofisk hjørne. En flott og uformell møteplass for deg som vil snakke om de store og små spørsmålene her i livet. BokSnakk er også et fast innslag der du får tips til gode leseopplevelser.

Barna har vi så klart ikke glemt! #Endelig lørdag har blitt et svært populært tilbud på hovedbiblioteket. Vi klipper, limer, perler, tegner, spiller og mye mer. Her er det bare å møte opp, og alt er gratis.  Noen lørdager byr vi på trylling, forfatterbesøk eller teater. Vær tidlig ute med å kjøpe billett, for dette er populært!

Husk at i Stavern og Lardal kan du låse deg inn med bibliotekkortet ditt fra 06-22. I Stavern kan du for eksempel bruke lesesalen til studier eller komme på BokSnakk og få gode lesetips. I Lardal er det Etter skoletid hver torsdag fra 14-16. Her er det mange morsomme aktiviteter, og alt er gratis!

Ikke minst håper vi du benytter deg av den muligheten du har til å bruke biblioteket og låne fra samlingen vår. Biblioteket er DITT hus, og her har du muligheten til å fordype deg, bli underholdt, være alene, le, være sammen med andre, søke ro, finne en ny venn, bli klokere, være kreativ, søke informasjon, strikke, surfe på nettet, drikke kaffe, lære noe nytt og mye, mye mer.

Da sees vi!

Kari Moldvær

Biblioteksjef

Kari Moldvær. Foto

Praktisk informasjon:

Ønsker du å kjøpe billett til noen av arrangementene våre, finner du disse på TicketCo på adressen https://larvikbibliotek.ticketco.events/no/nb. Du kan selvfølgelig også kjøpe billetter i skranken på biblioteket.

Translate »